Daadwerkelijke aanpak

Ooit een bedrijfsadviseur ontmoet die praktisch advies geeft dat echt werkt en problemen of zwakke plekken bij MKB-KMO-ondernemingen daadwerkelijk aanpakt?

Ooit een deskundige ontmoet die zich voor 100% richt op het succesvoller maken van zijn cliënten? Met als resultaat meer cash, minder stress en een betere balans tussen werk en prive.

Als u hier naar op zoek bent, dan adviseer ik u om eerst verder te lezen en daarna persoonlijk met mij contact op te nemen.

Waarom kan ik u en uw onderneming veel meer bieden dan andere adviseurs?
Ik werk als onafhankelijke – en persoonlijk door het Institute for Independent Business geaccrediteerde – bedrijfsadviseur voor MKB-KMO-ondernemers in Nederland en België. Ook werk ik voor de cliënten van mijn netwerkcollega’s.

Het Institute for Independent Business is met meer dan 5.000 geaccrediteerde adviseurs (met elk hun specifieke kennisgebied) wereldwijd de grootste in haar soort en bestaat uitsluitend uit hoog gekwalificeerde en bekwame adviseurs die kunnen bogen op een combinatie van een uitgebreide managementervaring op directieniveau en een persoonlijke expertise. Het netwerk is een zeer krachtig knooppunt van expertise en wereldwijde handelsmogelijkheden (vraag en aanbodbaak voor ondernemers).

Uniek is dat ik samen met mijn internationale netwerk van onafhankelijke bedrijfsadviseurs (5.000+, 40 landen) beschik over nagenoeg 100% kennisdekking voor MKB-KMO-ondernemers op ruim 60 werkgebieden en een wereldwijd handelskanaal, dat ik beschikbaar stel aan mijn cliënten.

Voor mij als bedrijfsadviseur is het een uitdaging om ondernemingen en hun directeuren/eigenaren krachtig te ondersteunen, verder te ontwikkelen/professionaliseren en hun zwakke schakels actief aan te pakken en te versterken, zodat zij (nog) succesvoller worden en hun oorspronkelijke bedrijfsdoel/-droom kunnen realiseren.

Voor mijn cliënten is het unieke Business Support Programma zoals ontwikkeld door het Institute for Independent Business beschikbaar. De grote kracht van het Business Support Programma ligt in het daadwerkelijk aanpakken van de problemen van directeuren/eigenaren van MKB-KMO ondernemingen. Vaak is er behoefte aan een klankbord (eigen adviesraad voor dagelijkse bijstand), maar ook aan antwoorden op specifieke vragen of oplossingen voor bepaalde problemen. Denk hierbij aan subsidies, maatregelen om de kosten te verlagen, uitstaande vorderingen te incasseren en manieren om de omzet te verhogen door de marktaanpak te verbeteren of nieuwe markten aan te boren. Vaak is het tijd om zwakke plakken te verbeteren, maar ook sterke plekken kunnen worden geoptimaliseerd. Blinde vlekken kunnen worden ontdekt en daarna actief worden aangepakt.

Dikwijls hebben deze ondernemers niet de mogelijkheid zich te wenden tot een onafhankelijke en onpartijdige adviseur die het probleem of de zwakke schakel herkent, een blinde vlek ziet en zich kan inleven in de situatie en vervolgens ook het probleem goed en praktisch oplost. Direct en zonder te dralen. Daardoor wordt efficient en kostenvriendelijk gewerkt aan de ontwikkeling van uw bedrijf.

U ontvangt van mij dus:
1) een krachtig advies dat werkt; en
2) een echte (vaak creatieve) oplossing die ook daadwerkelijk in uw bedrijf wordt geïmplementeerd.

De keuze voor het inzetten van het Business Support Programma is steeds aan u!

Wilt u een vrijblijvend en kosteloos eerste adviesgesprek (van ongeveer 1,5 uur waarin u al direct advies krijgt) of wenst u meer informatie over het Business Support Programma?
Bel mij dan even op (+31 6 54346700 of +32 11 744087) of stuur mij een e-mail (marcel@marcelschlimbach.com).

ONTHOUDT:

  1. voor mijn (potentiële) cliënten is het prettig dat ik weet wat voor ‘business’, dromen en behoeften zij als ondernemer hebben (wat hen drijft) en dat zij weten wat ik hen samen met mijn krachtige netwerk kan bieden
  2. ‘nothing is impossible’