Certificering

  1. Mr. Marcel Schlimbach is een zeer ervaren business coach, onafhankelijk bedrijfsadviseur in Nederland en België en hij leidt MKB/KMO-ondernemers (aandeelhouders en eigenaren) op een professionele en bewezen wijze naar hun business en persoonlijke succes.
  2. Marcel is een Accredited Associate of the Institute for Independent Business International.
  3. Marcel is als zelfstandig ondernemer aangesloten bij Sparks – Orde van Bedrijfsadviseurs.
  4. Marcel is een gecertificeerde master MIND FACTOR coach voor business, life & sports (The MIND FACTOR Institute by dr. Karl Morris, Europa’s nr. 1 MIND coach.

Certificering van het Institute for Independent Business
Het Institute for Independent Business is een opleidingsinstituut in het Verenigd Koninkrijk met een netwerk van 6.000 gecertificeerde associates (business coaches) over de hele wereld; met ruim 200 associates in Nederland en ongeveer 70 in België. Na het volgen van de business training aan de Residential Business School van het Institute in 2010 is Marcel gecertificeerd door het Institute.

“Praktisch advies dat echt werkt voor ondernemers”
Het Institute for Independent Business heeft een zogenaamd Business Support Programma (BSP) dat speciaal ontwikkeld is om aan de specifieke behoeften van het MKB en KMO te voldoen. Het netwerk van onafhankelijke bedrijfsadviseurs en coaches coacht, helpt, ondersteunt en ontwikkelt MKB/KMO-bedrijven en hun aandeelhouders/eigenaren. Het netwerk en programma dekt meer dan 60 gebieden waar deze ondernemers in hun onderneming mee te maken hebben.
Als geaccrediteerde Associate stelt Marcel Schlimbach iedere maand tijd ter beschikking voor het voeren van gesprekken met ondernemers (eigenaren en/of directeur aandeelhouders). Elke onderneming binnen het MKB/KMO komt in aanmerking voor zo’n kosteloos gesprek.

Master certificering van het MIND FACTOR Institute
Het MIND FACTOR Institute is een opleidingsinstituut in het Verenigd Koninkrijk dat wordt geleid door dr. Karl Morris, ‘Europe’s leading MIND coach’ en toonaangevend over de hele wereld.
Karl heeft het wetenschappelijk ondersteunde en praktisch beproefde MIND FACTOR coaching programma voor sports, life & business ontwikkeld. Karl leidt – samen met andere ervaren trainers – MIND FACTOR coaches van over heel de wereld op.
Marcel is sinds 2010 gecertificeerd als MIND FACTOR coach en heeft in 2011 zijn master MIND FACTOR certificering behaald. In 2013 heeft Marcel zijn certificering geupdate en zijn kennis verder uitgebreid.

Karl Morris Marcel Schlimbach Master Certification
Vlnr: dr. Karl Morris en Marcel Schlimbach

MIND FACTOR coaching is pure prestatiecoaching; praktisch beproefd over de hele wereld en wetenschappelijk onderbouwd. Met MIND FACTOR inzichten en technieken, en een toolbox vol met praktische en toepasbare tools voorziet Marcel als master MIND FACTOR coach onder meer ondernemers en sporters. Hij helpt ondernemers en sporters bij het verbeteren van hun prestaties en resultaten. Samen met deze ondernemers en sporters wordt volgens een MIND FACTOR plan op efficiënte wijze richting hun hogere doelen gewerkt. Deze doelen worden met gebruik van de MIND FACTOR eenvoudiger en effectiever bereikt.

Golfers  sporters nemen het best een kijkje op de speciale MIND FACTOR golf coaching website van Marcel.