Tax & legal advisory

‘Thinking is one thing no one has ever been able to tax.’ –Charles F. Kettering

1 DOEL
Belastingbesparing bij cliënten realiseren.

EXPERTISE van Marcel Schlimbach
Specialist/expert: belasting-, financieel en juridisch adviseur (tax lawyer, financial and legal advisor) met 20 jaar ervaring met MKB-ondernemingen en hun eigenaren/directeuren-aandeelhouders.

CLICK hier voor een overzicht van de fiscale en juridische WERKGEBIEDEN.

1 aanspreekpunt-persoonlijke betrokkenheid-ruime blik
Als u kiest voor Marcel Schlimbach als uw belasting- en juridisch adviseur dan kiest u voor een persoonlijke betrokkenheid bij uw zaak. U heeft 1 aanspreekpunt en dat is uniek in de wereld van accountants en belastingadviseurs.
Marcel werkt puur op basis van vertrouwen, eerlijkheid en respect en volgens de 6 P’s:

  • Persoonlijk
  • Professioneel
  • Praktisch (uitvoerbaar en resultaatgericht)
  • Passend
  • Plezierig
  • Positief

Marcel creëert geen ongewenste zinloze rapporten en memo’s (die enkel geld kosten, geen enkele toegevoegde waarde bieden en vaak niet eens worden uitgevoerd) zoals veel accountantskantoren spijtig genoeg wel plegen te doen.
Gedacht vanuit het credo van het Institute for Independent Business (‘Praktisch advies dat werkt‘) en respect voor de cliënt worden alleen gewenste en noodzakelijk zaken op papier gezet en wordt vooral gekozen voor directe actie om binnen een kort tijdsbestek tot een oplossing, afwikkeling of implementatie te komen.
Daarbij komt dat Marcel samen met het krachtige netwerk van onafhankelijke bedrijfsadviseurs ondernemers doorgaans veel breder kan bijstaan dan enkel en alleen op het fiscaal-financieel-juridische vlak. Marcel heeft een ruime blik op en houdt overzicht over uw ondernemerszaken (dat vloeit voort uit het zijn van 1 contactpersoon die betrokken is voor uw gehele dossier) en hij heeft als business coach oog en gevoel voor de bij de ondernemer spelende problemen/onduidelijkheden.

Met andere woorden: u kiest voor kleinschalig, ECHT betrokken en betaalbaar of grootschalig, chic en duur.

De KEUZE is wederom aan u!

OPLEIDING en ERVARING
Marcel (1967) studeerde fiscaal recht in Tilburg (thans Katholieke Universiteit Tilburg) en recht (Jura) in Heidelberg (Ruprecht Karls Universität). Ervaring deed hij op als fiscaal jurist 9 jaar bij Mazars (Paardekooper & Hoffman), 4 jaar bij Deloitte en 2 jaar bij een locaal belastingadvieskantoor en 4 jaar als fiscaal-jurist/advocaat bij een klein advocatenkantoor . Vanaf 2010 werkt Marcel Schlimbach als zelfstandig belastingadviseur voor zichzelf.
Voor een uitgebreid curriculum vitae (levensloop) en details is de persoonlijke Linked-pagina van Marcel beschikbaar.